Nyhedsbrev PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Thursday, 24 November 2011 16:01
Kære Vin- Øl- og Snapseentusiaster.
 

Diverse.   
Yderligere tilbud:    Endelig skal jeg tilføje, at vi altid har forskellige ekstra tilbud, som I kan finde i forretningen i løbet af måneden.

Vinsmagninger:   Husk også at vi arrangerer vinsmagninger, enten her i forretningen eller hos jer, hvad enten det er i privat regi eller i forbindelse med jobbet. Saml en gruppe venner eller kolleger og få en velsmagende oplevelse sammen. Vinsmagninger kan arrangeres fra Kr. 125,- pr. person og opefter. Ring eller mail og få et tilbud.
 
Gavepakker:    Vi kan altid lave spændende gavepakker der kan afpasses ethvert prisniveau. Disse gavepakker kan f.eks. indeholde en blanding af vin, hedvin, spiritus, gourmet chokolader, lakrids, special øl, eller forskellige italienske delikatesser. Ring eller send en mail med eventuelle ønsker og prisniveau, og jeg vender tilbage med et par forslag.
 
Udbringning:   Jeg bringer gerne vine eller øl ud, hvis I har svært ved at komme til forretningen. Udbringning (indenfor 50 km fra Helsinge) af 12 eller flere flasker er gratis. For mindre partier koster udbringningen typisk Kr. 50,-.


 
Med venlig hilsen
 
Jens Jørgen

Gribskov Vinimport, Møllestien 2, 3200 Helsinge   Tlf.: 2444 5032
E-mail:      This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Web-side:   www.gribskovvinimport.dk

 

 

Last Updated on Thursday, 26 September 2013 10:11